Početna - GASTRO KUTAK - (FOTO) Otvoren HoReCa Adria sajam

(FOTO) Otvoren HoReCa Adria sajam

HoReCa Adria, vodeći sajam za opremanje turističkih i ugostiteljskih objekata, održava se u Sportskoj dvorani „Marino Cvetković“ od 20. do 22. listopada. Sudjeluje oko 100 izlagača s više od 350 vodećih brendova opreme za turističke objekte.

Radno vrijeme sajma je u četvrtak i petak od 10 do 18 sati, a u subotu od 10 do 16 sati. Ulaz na sajam je besplatan uz registraciju za poslovni posjet.

Sajam HoReCa Adria je mjesto na kojem se može pronaći sve što je potrebno za podizanje kvalitete turističkog objekta, opremanje ili renovaciju hotelske sobe, restorana ili kuhinje, uređenje interijera apartmana ili kuće za odmor. Osim profesionalne hotelske i ugostiteljske opreme, obuhvaća i sitan inventar i potrošni materijal, namještaj za unutarnje i vanjske prostore, dekore i uređenje, tende i zaštitu od sunca, sredstva i alate za održavanje čistoće i higijene, kao i rezervacijske sustave te tehnološka rješenja usmjerena na optimizaciju poslovanja u turizmu.
Organizator sajma je časopis Turizam Info.

Više informacija na https://horeca-adria.com/

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Prikupljanje božićnih drvaca na prostoru Grada Opatije

Nakon proteka božićno-novogodišnjih blagdana Komunalac d.o.o. organizirano prikuplja božićna drvca. Molimo građane da božićna drvca odlože pokraj vlastitog  spremnika za ...