Početna - GOSPODARSTVO - 13. rujna u Opatiji 7. susret gradova i općina prijatelja djece Hrvatske

13. rujna u Opatiji 7. susret gradova i općina prijatelja djece Hrvatske

Koordinacija Grad Opatija – prijatelj  djece i Grad Opatija, u suradnji sa Savezom Društava naša djeca Hrvatske organizatori su 7. susreta gradova i općina prijatelja djece Hrvatske koje se ove godine, 7. rujna, održava u Opatiji.

Glavna tema 7. susreta bit će “Dječja participacija”, a kako je najavljeno, očekuje se 94 djece, 48 odraslih te 15 gradonačelnika ili predstavnika grada i općine, a delegacije koje dolaze na susret su delegacije sljedećih općina i gradova:  Brod Moravica, Čakovca, Čazme, Delnica, Dubrovnika, Grubišnog Polja, Gospića, Karlovca, Koprivnice, Križa, Kutine, Labina, Ogulina, Pleternice, Pregrade, Preloga, Pule, Rijeke, Stubičkih Toplica, Varaždina, Velika Gorice i Zaboka.

Osim ovih delegacija, na susretu se očekuju i predstavnici resornih ministarstava, ureda Unicefa Hrvatska, pravobraniteljice i mnogih drugih…

Najavljeni program, koji će bit podijeljen u dva dijela, u cijelosti će voditi djeca, dok će odrasli biti njihovi gosti. U prvome dijelu programa odrasli će se obratiti djeci, dok će se u drugom dijelu programa odvijati radionice posvećene i djeci i odraslima.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski projekti predstavljeni na Konferenciji „Projekti ITU mehanizma“ 

Grad Kastav je sudjelovao na Konferenciji „Projekti ITU mehanizma za poduzetnike, djecu i mlade u Urbanoj aglomeraciji Rijeka“  koji se ...