Početna - IZDVOJENO - Alkohol kumovao u Istri

Alkohol kumovao u Istri

Proteklog vikenda policija je zabilježila tri slučaja narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskim objektima na području Labina i Poreča. Evidentirana su dva slučaja, od čega je jedan u Potpićanu, gdje je u jutarnjim satim 31-godišnjak s područja Kršana koji je u krvi imao 1,92 promila alkohola, pozvao je 35-godišnjaka iz Labina također alkoholiziranog da izađe iz lokala. Obojica su u istom lokalu konzumirali alkohol, kada je izašao iz lokala, 31-godišnjak ga je više puta udario u glavu nanijevši mu lakše ozljede.

Istoga dana u popodnevnim satima izbio je incident na terasi ugostiteljskog objekta u Labinu, kada je 50-godišnjak iz Labina, zbog ranijih nesuglasica, prišao do stola za kojim je sjedio 36-godišnjak te ga je počeo vrijeđati, a potom ga je i udario.

Alkohol je kumovao i narušavanju javnog reda i mira u nedjelju u prijepodnevnim satima u Partizanskoj ulici u Poreču. Trojica mladića iz Poreča u dobi od 20, 21 i 25 godina vikali su te razbijali strop u lokalu. Policija je utvrdila da je 20-godišnjak imao 0,79 promila alkohola, 21-godišnjak 1,53 promila, a 25-godišnjak 0,92 promila u krvi. Vlasnik lokala je oštećen za nekoliko stotina kuna, te se podnosi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu zbog remećenja javnog reda i mira.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...