Početna - IZDVOJENO - 2. Film, Food & Music Night – Bijelo dugne night
web

2. Film, Food & Music Night – Bijelo dugne night

Nakon uspješne prve projekcije posvećene Leonardu Cohenu, slijedi drugi ‘Film, Food & Music Night’ koji će se održati u opatijskom hotelu Continental 27. veljače s početkom u 19 sati., a posvećen je najpoznatijoj rock grupi bivše Jugoslavije – Bijelom dugmetu.

Ovaj sastav aktivno je djelovao od 1974. do 1989. i u tom vremenu objavio petnaestak albuma, kompilacija i singlova, a 2005. grupa se ponovno okupila i u lipnju održala tri povratnička koncerta, u Sarajevu, Zagrebu i Beogradu pred ukupno više od dvjesto tisuća obožavatelja.

Film ‘Bijelo dugme’, redatelja Igora Stoimenova jedan je od spomenika ovom, najvećem i najkontroverznijem bandu bivše države. O filmu Bijelo dugme, govorit će Zlatko Gall, jedan od protagnosita ovog filma te jedan od najpriznatijih hrvatskih glazbenih kritičara.

Nakon filma u vinylnoj slušaonici slušamo najpopularnije hitove objavljene u izdanju Croatia Recordsa ‘Bijelo dugme deluxe set box’ i komentar Mladena Vukmira.

Obavezna rezervacija stola za večeru – u ponudi 3 posebna ‘Film, Food & Music Night’ menija po cijeni 153; 109 i 92 kune. Sve informacije i rezervacije stola za večeru na recepciji hotela Continental ili na broj +385 51 278 000.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...