Početna - IZDVOJENO - 2. Grobnički maškarani autorally
GMAR

2. Grobnički maškarani autorally

2. Međunarodni Grobnički maškarani autorally u organizaciji udruge Čavjanske Maškare i Automotodroma Grobnik uz podršku Turističkih zajednica Općine Čavle i Općine Jelenje održati će se danas.

Za Grobnišćinu je autosport oduvijek imao posebno mjesto u srcu svakoga grobničana, još kad ga pomiješamo sa pusnim užancama dobivamo provjereno dobar spoj.

Start utrke kreće iz centra Čavle u 11:00 h, dok će se verifikacije i tehničku ispravnost sudionika obaviti u prijamnom uredu na parkingu Doma kulture Čavle u vremenu od 08:00 do 10:00 h.

Poslije toga slijedi objava liste vozača, start autorally-a, vožnja po intinereru kroz predivnu  Grobnišćinu te prvi ispit spretnosti na parkingu Doma kulture Dražice u 12:00 h, revijalni krug po najdražem nam grobničkon Automotodromu u 13:30 h te drugi ispit spretnosti na parkingu Doma kulture Čavle u 15:00 h gdje je ujedno i cilj ovogodišnjeg maškaranog auto rally-a.

Nakon odvoženih ispita spretnosti u 16:00 h slijedi okrijepa uz grobničku paštu i fažol i domaće kobasice a potli toga u 17:00 h najbolje plasiranim učesnicima rally-a po kategorijama dodijeliti će se prigodna priznanja za postignuti uspjeh.

Svi koji volite miris benzine, izgorenih guma i pusne užance DOBRODOŠLI NA 2. GROBNIČKI MAŠKARANI AUTORALLY

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Udari bure do 163 km/h na Kvarneru, zabijelio se Platak

Poremećaj koji se premješta preko naših krajeva donio je puno vjetra i za sada malo oborina. Bura je ojačala u ...