Početna - IZDVOJENO - 3. hrvatski kongres estetske medicine u Opatiji

3. hrvatski kongres estetske medicine u Opatiji

U Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta otvoren je 3. hrvatski kongres estetske medicine s međunarodnim sudjelovanjem. Ove je godine zemlja partner Italija.
Trodnevni Kongres okuplja domaće i međunarodne stručnjake iz područja estetske medicine, koji će održati niz predavanja na temu psihofizičkog blagostanja, biostimulacije, dermokozmetike, trihijatrije i drugih tema iz područja estetske medicine.
Organizator Kongresa je Hrvatska udruga estetske medicine u suradnji s „Union Internationale de Médecine Esthétique“ i „Società Italiana di Medicina Estetica.
Uz predsjednicu HUEM-a dr. Elmu Bunar, na svečanom otvorenju kongresa nazočnima su se obratili i zamjenica gradonačelnika Grada Opatije Kristina Đukić, zamjenik župana Petar Mamula, direktorica TZ Kvarnera Irena Peršić-Živadinov, a Kongres je otvorio generalni konzul Republike Italije u Rijeci Davide Bradanini.

Izvor: Grad Opatija

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Konstituirano Kulturno vijeće Grada Opatije

Danas je konstituirano prvo Kulturno vijeće Grada Opatije. Za predsjednicu Kulturnog vijeća izabrana je mr. art. Melinda Kostelac, za zamjenicu Irena Radovanović, ...