Početna - IZDVOJENO - 3 uzorka koja proširuju svaku figuru
Foto: web

3 uzorka koja proširuju svaku figuru

1. Krupni uzorak na jednobojnoj pozadini

Veliki cvjetovi, rombovi , krugovi i drugi detalji na jednobojnoj pozadini vizualno povećavaju obujam tijela. Proširenje će biti veće ako je od ovog tipa tkanine napravljena haljina, majica ili hlače širokog kroja koji skrivaju konture tijela, kao što je to bio slučaj i kod haljine Keire Knightley. Ista je predimenzioniranu haljinu pokušala skupiti u struku tankim remenom.
“Vodoravne pruge, veliki detalji i široke haljine poznati su modni proširivači pa bi ovakve uzorke i krojeve trebalo nositi s posebnom pažnjom.”

2. Vodoravne pruge na bijeloj pozadini

Klasični mornarski uzorak veliki je hit posljednjih nekoliko sezona, no treba se nositi s najvećom pažnjom. Vodoravne pruge na bijeloj pozadini vizualno proširuju tijelo, pogotovo ako ne prate prirodne konture tijela.

3. Čipka u svjetlijoj boji

Crna čipka na tamnoj podlozi odigrat će ulogu vizualnog stanjivača. Svjetla haljina s ovim uzorkom imat će, pak, sasvim suprotni učinak.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...