Početna - IZDVOJENO - 4 razloga zašto NE propustiti Beck’sperience party u Rijeci
Becks 2016

4 razloga zašto NE propustiti Beck’sperience party u Rijeci

 

Nakon odličnih partyja u Šibeniku i Zadru, jedinstveniBeck’s to Basics program ovogodišnjeg Beck’speriencea 19. kolovoza dolazi i u Rijeku. Tog će dana već pomalo zaboravljena bivša tvornica Torpedo oživjeti uz orginalni underground elektronički zvuk jednih od najboljih njemačkih DJ-a- Lucya i Analogue Copsa.

Kao što se njemačko pivo broj 1 u svijetu Beck’s proizvodi odsamo4 sastojka, tako svi istinski ljubitelji elektroničke glazbe imajučetiri dobra razloga zašto ne bi trebali propustiti Beck’sperience u Rijeci:

 

  1. Jedinstvena lokacija

Kako bi se dodatno upotpunila cjelokupna undergroundatmosfera, ovogodišnji Beck’sperience sve partyje priprema upravo u takvim jedinstvenim, napuštenim lokacijama kakva će biti i u bivšoj tvornici Torpedo.

 

  1. Najbolji njemački DJ-i

Nakon Olivera Deutschmanna, Floriana Miendla, Heika Lauxa i Briana Sanhajia Beck’sperience u Rijeku dovodi još dvojicu vrhunskih njemačkih DJ-a, koji predstavljaju sam vrh berlinske underground techno scene.Lucy i talijanski dvojac s prebivalištem u Berlinu – Analogue Copsunijet će u Torpedo dašak kultnih berlinskih klubova Berghain i Tresor te kao i drugi koji su već nastupali, omogućiti istinskim ljubiteljima elektroničke glazbe pravi užitak i nezaboravan provod.

 

 

  1. Beck’s to Basics – partyji kakvi su nekad bili

Vrijeme dobrih techno partyja 90-ih godina još uvijek se pamti, a upravo zbog toga ovogodišnji Beck’sperience program Beck’s to Basics daje svima jedinstvenu priliku da ponovno ožive sjećanja i dožive onakav party kakav je nekada bio.

 

  1. Party koji brine o okolišu

Jedinstven scenografski set-up tvornice Torpedo činit će reciklirane limenke i čepovi Beck’sa, a grafiteri će oslikavati bačve u koje će se odlagati plastične čaše kako bi se stavio naglasak na ekološku osvještenost i kako bi na taj način svi prisutni doprinijeli očuvanju okoliša.

 

Atmosfera i sve dodatne informacije o ovogodišnjem Beck’sperienceu mogu se pratiti i na društvenim mrežama putem #‎becksperience2016i na službenoj webstranici www.becks.hr/becksperience

 

Ulaznice za sve Beck`sperience partyje mogu se kupiti u Atlasu, Tisak Media centrima, Croatia Recordsu, Dancing Bearu i svim ostalim prodajnim mjestima sustava Ticketshop.Online prodaja: www.ticketshop.hr. Cijena ulaznice u pretprodaji i na dan eventa je 70kn.

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...