Početna - IZDVOJENO - 4.RIJEKA NAUTIC SHOW
img_2310

4.RIJEKA NAUTIC SHOW

U Rijeci će se od 23. do 25. rujna održavati  4. Rijeka Nautic Show. Otvorenje sajma je u petak, no ove godine ponešto izmijenjenog rasporeda. Iako će sajam započeti s radom u 11 sati, program svečanog otvaranja održat će se u 19 sati.

Izložbeni prostori bit će smješteni na Gatu Karoline Riječke i prostorima između Adamićevog gata i Rive Boduli. Svoja plovila, proizvode, usluge i različitu opremu predstavit će 70-tak izlagača. Rijeka je kroz svoju povijest često bila početna luka velikih i malih brodograditelja iz koje su prvi puta isplovljavali na zahtjevno nautičko tržište, a tradicija će se nastaviti i ove godine premijerom brodice NORAK 600 tvrtke Calafatus. Među tridesetak plovila na vezu i dvanaestak plovila na kopnu, svoje brodice predstavit će i drugi domaći brodograditelji, a neki od njih su Leidi, Milenović, Dunkić, Sport Mare, Riva i Brnobić čiji je proizvodni program dokazao kako idealno odgovara potrebama i mogućnostima lokalnog tržišta.

Razlog za posjet Rijeci  imat će i ljubitelji adrenalina kakav pruža lov na veliku ribu. Naime, Rijeka će po prvi puta biti domaćin natjecanju BIG OM, čija je već tradicionalno matična luka Omišalj. Organizatori ovog natjecanja, Klub za sportski ribolov na moru Big Om  iz Omišlja, kažu da je rujan pravo vrijeme za lov na tune čiji najveći primjerci na čitavom Jadranu žive upravo na području Kvarnera.

Gusarski brod „Korsaro“ i ophodni brod Hrvatske ratne mornarice razveseliti će ponajprije najmlađe posjetitelje, a za one starije neće nedostajati atraktivnih predavanja o moru i jedrenju kao ni glazbenih i gastronomskih sadržaja. Bogat prateći program nadopunit će regata krstaša Nautička 2016 i kao regata 1000 otoka.

Zadovoljstvo atraktivnim programom uz organizatore ne krije ni glavni sponzor sajma – ACI d.d. kao ni glavni pokrovitelj Grad Rijeka i supokrovitelji Lučka uprava Rijeka, Luka Rijeka, Primorsko – goranska županija, Turistička zajednicu grada Rijeke i Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Rijeka koji će i ove godine pružiti punu podršku sajmu.

Važnost održavanja nautičkog sajma u Rijeci prepoznali su brojni sponzori i mediji pa je 4. Rijeka Nautic Show pored ACI-a, dobio podršku Croatia osiguranja, Jadrolinije, Grawe osiguranja, tvrtke Ino-Arh, auto kuće AC Dujmović, Botela Marina, Restorana Gardens, Caffe bara Karolina i  kao i medijskih pokrovitelja Novog lista, Kanala Ri i Burze Nautike.

Radno vrijeme sajma je  petak od 11 do 20 sati, u subotu od 9 do 19 sati, a u nedjelju je sajam otvoren od 9 do 18 sati. Cijena ulaznice za posjetitelje iznosi 10,00 kn i moći će se kupiti na ulazu u sajam, a njezinom kupnjom osim razgleda sajma, ostvaruju se i besplatne vožnje gusarskim brodom „Korsaro“.

Program događanja kao i sve dodatne informacije i kontakti navedeni su na internetskoj stranici sajma www.rijeka-nautic.com ili na Facebook stranici Rijeka Nautic Show.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...