Početna - IZDVOJENO - Rotor Marinići 2- završetak se očekuje krajem listopada

Rotor Marinići 2- završetak se očekuje krajem listopada

Rotor Marinići 2, zbog čije izgradnje se promet prema Viškovu već mjesecima odvija naizmjenično te reguliran semaforima, bit će dovršen tek krajem listopada.

Iz Općine Viškovo rečeno je da je 28. kolovoza počela druga faza izvođenja radova na ovom kružnom raskrižju, koja, osim formiranja kružnog raskrižja, uključuje izvođenje bočnih zidova, javne rasvjete, podizanje nivelete ceste i završno asfaltiranje te izvedbu horizontalne i vertikalne prometne signalizacije.

Rok izvođenja radova druge faze radova je 50 radnih dana, a investitor radova je temeljem sporazuma o sufinanciranju Županijska uprava za ceste Rijeka. Kako navode u Općini Viškovo prva faza obuhvatila je zahtjevne i složene radove prelaganja postojećih i izvedbe novih komunalnih instalacija, koje se nalaze u prometnim površinama svih privoza raskrižja, a izvedena su i okna za priključke na vodovod i kanalizaciju svih okolnih objekata i radne zone Marinići.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...