Početna - IZDVOJENO - 7. Kastav Blues Fest
kastav blues festival

7. Kastav Blues Fest

Krajem ožujka 2007. godine put je doveo u Kastav američkog blue glazbenika Philadelphia Jerry Ricksa kojem se nova sredina toliko svidjela da se odlučio nastaniti u Kastvu. Nedugo nakon što mu je u ljeto 2007. godine dijagnosticirana teška bolest Jerry Ricks umro je i za posljednje počivalište odabrao upravo Kastav. Malo nakon toga rodila se ideja o organizaciji memorijalnog blues festivala koji bi Kastav privlačio glazbene sladokusce, turiste i sve one znatiželjnike koji uobičajeno pohode slična zbivanja u svijetu.

Za manje od deset dana, u još sjajnijem glazbenom ruhu, započinje najočekivaniji blues događaj godine, 7. Kastav Blues Festival. Od 1. do 4. kolovoza u Matuljima, Kastvu, Viškovu i Čavlima ljubitelji vrhunskoga bluesa moći će uživati u neponovljivim izvedbama glazbenika hrvatske i svjetske blues scene. Osim koncerata, Kastav Blues Festival nudi bogat izložbeni program te mogućnost sudjelovanja u jedinstvenoj blues radionici.

U nastavku teksta pogledajte program i raspored događanja 7. Kastav Blues Festa, ulaz je na sva događanja slobodan.

program kastav blues festivala

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Sutra se otvaraju granice, kafići i hoteli u Sloveniji

Zahvaljujući boljoj epidemiološkoj situaciji od sutra se u Sloveniji otvaraju granice statističkih regija, od subote se dopušta rad lokala i ...