Početna - IZDVOJENO - Akcija „Manje oružja, manje tragedija“ se nastavlja
pištolj
arhiva

Akcija „Manje oružja, manje tragedija“ se nastavlja

U vremenu od 18. do 21. kolovoza ove godine policiji se javilo nekoliko građana s područja Gorskog kotara iz Rijeke i Opatije koji su predali streljivo i minsko-eksplozivna sredstva. Navedene predmete građani su ili posjedovali ili su ih pronašli, a na siguran način su ih preuzeli policijski službenici Protueksplozijskog odjela Policijske uprave primorsko-goranske radi uništenja.

Podsjećamo građane da je akcija Ministarstva unutarnjih poslova “Manje oružja, manje tragedija” koja se provodi od 2007. godine, i dalje u tijeku. Građani mogu policiji dragovoljno predati sve vrste oružja i ubojitih sredstava, a svi koji oružje il idruga opasna sredstva dragovoljno predaju neće biti niti prekršajno niti kazneno prijavljivani.

Građanima se savjetuje da oružje i eksplozivna sredstva ne donose sami kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja, već da nazovu policiju na broj 192 ili najbližu policijsku postaju. Po navedena sredstva ili oružje doći će posebno osposobljeni policijski službenici u civilnoj odjeći i s vozilom bez policijskih oznaka.

Sve dodatne informacije moguće je dobiti pozivom na besplatni broj telefona, 0800 88 92.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Općina Lovran rekonstruirat će zgradu bivše vojarne uz nogometno igralište Lokva

Nakon dostavljene odluke Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije o financiranju prijavljenog projekta „Rekonstrukcija brownfield lokacije u novi Društveni ...