Početna - NOVOSTI - Ambasador ide u obnovu kako bi zadržao svojih pet zvjezdica

Ambasador ide u obnovu kako bi zadržao svojih pet zvjezdica

Ulaganja u hotel i vilu Ambasador bi se trebala početi realizirati 1. studenoga, te bi petozvjezdani hotel trebao dobiti i novu kongresnu dvoranu, a objekti bi se ponovno otvorili u lipnju 2019. godine

Ukoliko se obistini objava sa službenih internetskih stranica najjače opatijske hotelske tvrtke, Liburnia Riviera Hotela, jesen i prva polovica 2019. godine u Opatiji bi trebale proteći u znaku značajnih investicija u neke od objekata u Opatiji, Lovranu i Mošćeničkoj Dragi.

Naime, u odnosu na prvotni poslovni plan za razdoblje od 2016. do 2020. godine, prema izmijenjenome planu bi se ukupne investicije u navedenom razdoblju trebale povećati za 78,7 milijuna kuna. Odnosno, investicije bi prema planu u tom razdoblju trebale iznositi 409,3 milijuna kuna, a od tog iznosa se najviše, odnosno 210,5 milijuna kuna odnosi na 2018. i 2019. godinu.

Kako stoji u njihovoj objavi na internetskim stranicama kompanije koja ne komunicira s medijima, pa se o kući s najviše hotela u Opatiji nažalost može pisati jedino iz neslužbenih izvora ili prateći materijale objavljene na internetu ili Zagrebačkoj burzi, vodstvo ove tvrtke investicije je odlučilo povećati uglavnom zbog zadržavanja postojeće kvalitete brenda i kategorije hotela koji se nalaze u njihovom sastavu, ali i zbog dodatnih zahtjeva Konzervatorskog odjela u Rijeci.

Kako se može iščitati iz objavljenog materijala, investirat će se u hotele Admiral, Istra, hotel Ambasador i vilu Ambasador u Opatiji, te hotele Marina i Mediteran u Mošćeničkoj Dragi.

»Zbog dodatnih zahtjeva Konzervatorskog odjela u Rijeci, povećan je plan investicije u hotel i vilu Ambasador s planiranih 104.354.760 kuna na 119.642.827 kuna. Isto tako će se uložiti u objekte izvan funkcije u Lovranu za smještaj sezonskih radnika, i to u Vilu Marina u iznosu od 4.419.022 kuna te u Centralnu praonicu u iznosu od 7.775.000 kuna«, stoji u objavi LRH iz koje se još može saznati kako će navedene investicije početi tijekom ove jeseni, odnosno u prvoj polovici 2019. godine.

Primjerice, investicije u hotel i vilu Ambasador bi započele 1. studenoga, Hotel Ambasador bi dobio i novu kongresnu dvoranu, a objekti bi se nakon preuređenja ponovno otvorili u lipnju 2019. godine.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Objava Liste kandidata za DGV

Lista kandidata za vijećnike XII. saziva Dječjeg gradskog vijeća     Nakon prezentacije projekta „Dječje gradsko vijeće“ u osnovnim školama Rikard Katalinić ...