Početna - IZDVOJENO - Ambulante u KBC-u Rijeka rade cijeli dan
kbc rijeka
arhiva

Ambulante u KBC-u Rijeka rade cijeli dan

Dr. Davor Štimac, novi sanacijski upravitelj kliničkog bolničkog centra Rijeka, koji je naslijedio  Hermana Hallera nedavno je predstavio svoje planove za rad, kao i nove članove uprave.

Tako je i jedna od vijesti koju je javio Radio Rijeka Štimčeva najava da će ambulante raditi od sada po cijeli dan, odnosno do 20:00 sati kako bi se na taj način smanjile liste čekanja na određene preglede i usluge.

“Otvaramo dvije dislocirane ambulante u dogovoru s Domom zdravlja na Vežici i Zametu. Liječnike ću stimulirati plaćenim prekovremenim radom i reorganizirati im radno vrijeme. Ulagat će se u opremu, bolničke sobe i sanitarne čvorove. Zbog sigurnosti malih bolesnika, u Dječjoj bolnici na Kantridi uskoro će biti zatvorene dvije zgrade i izgrađen “topli hodnik” u dužini od 80 metara koji će povezati polikliniku i dječju kirurgiju, a prioritet je izgradnja nove Klinike za pedijatriju na Sušaku, rekao je Štimac.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(VIDEO) Pogledajte tko je Kastavac mjeseca rujna!

Kastavac mjeseca rujna je Matija Perić, umirovljenik i aktivni planinar, predsjednik Planinarskog društva „Učka“ i jedan od najzaslužnijih ljudi za ...