Početna - IZDVOJENO - Anas Sharbini produžio ugovor do 2018. godine
Sharbini
web

Anas Sharbini produžio ugovor do 2018. godine

Anas Sharbini, dokapetan HNK Rijeka i hrvatski reprezentativac, u srijedu je u drštvu sportskog direktora Srećka Juričića i njegovog zamijenika Ivana Mancea potpisao novi trogodišnji ugovor koji će ga s klubom u kojem je ponikao vezati do 2018. godine.
Izrazito nam je drago što je Anas Sharbini potpisao novi ugovor, riječ je o igraču poniklom u našoj školi nogometa, dokapetanu momčadi i reprezentativcu. O njegovim igračkim kvalitetama nije potrebno trošiti riječi. Sa Sharbinijem u momčadi ova momčad ima dimenziju više i želimo da bude važan dio uspjeha koje ćemo, siguran sam, ostvarivati u budućnosti ” rekao je sportski direktor Srećko Juričić.

Zadovoljstvo što će i dalje igrati u najdražem dresu istaknuo je i sam Sharbini ponavljajući nekoliko puta izrečenu rečenicu kako je Rijeka nešto posebno u njegovom životu.

Teško mi je i reći koliko sam sretan. Svatko tko me poznaje zna koliko ja volim Rijeku i koliko želim da ova momčad bude najbolja u Hrvatskoj. Nadao sam da će se ovo dogoditi, a prije svega se zahvaljujem klubu na povjerenju. Ovo je moj novi početak, a planiram s Rijekom još puno toga napraviti…” istaknuo je Anas Sharbini.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...