Početna - NOVOSTI - Aplikacija koja zna gdje je najpovoljnije točiti gorivo!
Pumpa
Foto: web

Aplikacija koja zna gdje je najpovoljnije točiti gorivo!

Novi Zakon o tržištu nafte i naftnih derivata stupio je na snagu prije tjedan dana, a po njemu svaka tvrtka može na svakoj benzinskoj postaji u svakom trenutku mijenjati cijene goriva. Mnogi zbog toga žele znati da nisu platili skuplje gorivo, ako je u istom trenutku u blizini i postaja s nešto povoljnijom cijenom.

U tome bi vam mogla pomoći aplikacija Gorivo, koja će vam u jednostavnom sučelju prikazati cijene goriva u vašoj blizini, uz prikaz rute do najbliže postaje. Autor Nikola Strahija iz Čakovca navodi da trenutno podržava više distributera. Aplikacija je trenutno dostupna samo za Android uređaje, a nakon instalacije prikazat će vam cijene goriva na 75 najbližih postaja.

No, Strahija nam je u kratkom razgovoru rekao i da će već u sljedećoj nadogradnji, koja bi trebala biti dostupna tijekom četvrtka, dodati mogućnost da se prikazuju cijene goriva kako se korisnik kreće po karti. Uz to, sami korisnici će moći unositi cijene goriva, kako bi podaci bili još ažurniji. No, cijena će se prikazati tek nakon što određeni broj ljudi unese isti podatak, kako bi se izbjegle manipulacije, piše 24sata.hr.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...