Početna - NOVOSTI - Aplikacija koja zna gdje je najpovoljnije točiti gorivo!
Pumpa
Foto: web

Aplikacija koja zna gdje je najpovoljnije točiti gorivo!

Novi Zakon o tržištu nafte i naftnih derivata stupio je na snagu prije tjedan dana, a po njemu svaka tvrtka može na svakoj benzinskoj postaji u svakom trenutku mijenjati cijene goriva. Mnogi zbog toga žele znati da nisu platili skuplje gorivo, ako je u istom trenutku u blizini i postaja s nešto povoljnijom cijenom.

U tome bi vam mogla pomoći aplikacija Gorivo, koja će vam u jednostavnom sučelju prikazati cijene goriva u vašoj blizini, uz prikaz rute do najbliže postaje. Autor Nikola Strahija iz Čakovca navodi da trenutno podržava više distributera. Aplikacija je trenutno dostupna samo za Android uređaje, a nakon instalacije prikazat će vam cijene goriva na 75 najbližih postaja.

No, Strahija nam je u kratkom razgovoru rekao i da će već u sljedećoj nadogradnji, koja bi trebala biti dostupna tijekom četvrtka, dodati mogućnost da se prikazuju cijene goriva kako se korisnik kreće po karti. Uz to, sami korisnici će moći unositi cijene goriva, kako bi podaci bili još ažurniji. No, cijena će se prikazati tek nakon što određeni broj ljudi unese isti podatak, kako bi se izbjegle manipulacije, piše 24sata.hr.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Prikupljanje božićnih drvaca na prostoru Grada Opatije

Nakon proteka božićno-novogodišnjih blagdana Komunalac d.o.o. organizirano prikuplja božićna drvca. Molimo građane da božićna drvca odlože pokraj vlastitog  spremnika za ...