Početna - IZDVOJENO - artbaazar Outlet
artbazaar-outlet

artbaazar Outlet

artbazaar OUTLET je mjesto gdje umjetnici prezentiraju i prodaju svoje rukotvorine po povoljnijim cijenama. To bi značilo da autori svojih djela moraju SNIZITIi svoje cijene od uobičajenih.

Želja je jednom godišnje organizirati artBazaar OUTLET, s puno više izlagača nego na uobičajenim izdanjima artbazaara te ne toliko strogim pravilima. Svi koji se bave kreativnim radom imaju prilike izlagati, a i najmlađi su pozvani na uključivanje.

RADIONICA IZRADE MIRIŠLJAVIH BOMBICA ZA KUPANJE

šŠšŠšŠšŠšŠššto to šumi na artBazaar outletu?

To su bombice za kupanje koje možete naučiti raditi na radionici s curama iz ArtMašina – kreativnog ateliera. Svi se mogu pridružiti, i veliki i mali, i napraviti sebi ili svojoj simpatiji bombice za kupanje u boji i mirisu po želji. Veliki će učiti raditi smjesu i odabrati odgovarajuće sastojke (ulja, boje…), a maleni će svoju bombicu upotpuniti i čestitkom za Valentinovo.

DJEČJA RADIONICA
Trajanje: 13. veljače (subota), 15-16.30h
Cijena radionice: 20kn
Mjesto održavanja: ex Bernardi, Ivana Grohovca 1, Rijeka

RADIONICA ZA VELIKE
Trajanje: 13. veljače (subota), 17-18.30h
Cijena radionice: 30kn
Mjesto održavanja: ex Bernardi, Ivana Grohovca 1, Rijeka

RADIONICA HULA HOOP-a
Trajanje: 13. veljače (subota), 13-14h
Radionica je BESPLATNA.
Mjesto održavanja: ex Bernardi, Ivana Grohovca 1, Rijeka

Ivana Kuzmac- LaKosta certificirana je Hoop Love Coach trenerica od 2014. godine.

Vodila je niz radionica plesa i vježbe sa Hula Hoop-om za odrasle i djecu širom lijepe naše, može se pohvaliti s nekoliko javnih nastupa – Chikaz Fit fest u sklopu Student daya i 2. hrvatska Hula Hoop konvencija u Samoboru, a svoje Hula Hoop-iće radi uz pomoć supruga. Zajedno su napravili i 1. hrvatski LED (svjetleći) Hula Hoop. Ivana radi i kao animator na dječjim rođendanima i uči djecu osnovnim potezima s Hula Hoop-om.

Da bi imali beneficije od vrtnje tog čarobnog koluta, ne morate biti super brzi ninja hoop-er, postoje razne razine u vrtnji Hula Hoop-a i svatko može naći pokrete i vježbe koje mu odgovaraju. Dok vrtite radite na poboljšanju motorike, fleksibilnosti kralježnice. Hoop-anje je svrstano uz rame sa Step Aerobicom i Kickboxingom što se tiče potrošnje kalorija – 7 kalorija u minuti.

Dok vrtite Hula Hoop u potpunosti ste okupirani time što radite, niste ni svjesni da zapravo vježbate, vrijeme postaje apstrakcija, a na vašem licu je veliki osmijeh. Radionice su namijenjene za one koji nikad nisu vrtili Hoop do onih koji to rade bez muke. Ukoliko posjedujete svoj Hula Hoop, svakako ga ponesite sa sobom!

RADIONICA CAPOEIRE

Trajanje: 13. veljače (subota), 17-18.30h
Radionica je BESPLATNA.
Mjesto održavanja: ex Bernardi, Ivana Grohovca 1, Rijeka

Capoeira je afro-brazilska umjetnička forma koja uključuje elemente borilačkih vještina, igre, glazbe i plesa. Nastala je u Brazilu u 16. stoljeću. Capoeira se izvodi u krugu (roda) koji čine capoeiristi. Oni pjevaju, plješću i sviraju instrumente, te stvaraju pozitivnu energiju (Axé) koju dvoje capoeirista (koji igraju) pretvaraju u atraktivne pokrete.

Program obuhvaća:

– ”Roda de capoeira” – igra capoeire u krugu uz glazbu uživo na tradicionalnim afro-brazilskim instrumentima
– ”Capoeira show” – akrobatski elementi capoeire
– Radionica capoeire – namijenjena početnicima
– Glazbena radionica – upoznavanje s tradicionalnim afro – brazilskim instrumentima korištenim u capoeiri
a) BERIMBAU: jednožičani perkusijski instrument
b) ATABAQUE: afro-brazilski bubanj napravljen od prirodnih materijala
c) PANDEIRO: brazilski def

Radionice capoeire voditi će Professor Abadá sa svojim učenicima iz capoeira grupe Jacobina Arte iz Rijeke. Za sudjelovanje na radionici potrebne su vam udobne hlače, majica i dobra volja.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...