Početna - IZDVOJENO - Autoglobal.hr slavi 8 rođendan
autoglobal

Autoglobal.hr slavi 8 rođendan

Autoglobal.hr – prvi hrvatski autooglasnik slavi svoj osmi rođendan – portal je lansiran 26. studenog točno u podne prije 8 godina.

Od tada pa do danas portal je doživio nekoliko redizajna, a cilj portala autoglobal.hr je bio stvoriti središnje mjesto za oglašavanje vozila na internetu, koje je jednostavno za upotrebu, a u isto vrijeme i iznimno funkcionalno s mnoštvom dodatnih sadržaja i usluga. Tim mladih i ambicioznih profesionalaca stavlja naglasak na brzu, jednostavnu i kvalitetnu uslugu oglašavanja, kako za privatne tako i poslovne suradnike.
Na portalu se može pronaći više od 10.000 novih i rabljenih automobila, prema kriterijima koje sami odaberete, te možete predati oglas s do 10 fotografija potpuno besplatno.

Zahvaljujući navedenim kvalitetama, napornim i predanim radom portal www.autoglobal.hr  postao je apsolutni leader, te mjesto koje korisnici rado posjećuju i kojem se stalno vraćaju, a oglašivači odabiru kao najbolji medij za ostvarivanje prodajnih ciljeva.

Iako vjerujemo da je većina upoznata s tom činjenicom, no nije na odmet ponoviti gradivo i, one koji još ne znaju, naučiti nešto novo – portali www.liburnija.com i www.autoglobal.hr dolaze iz iste “obitelji” – od tvrtke Autoglobal d.o.o. koja ima sjedište u Jurdanima, na adresi Veli Brgud 64a, a pod budnim okom i vodstvom g. Boška Županovića, mag. iur.

Tim Autoglobal i tim Liburnija pozivaju vas da i dalje posjećujete naše portale i uživate u sadržajima koja vam oni donose!!!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...