Početna - AUTOMOTO - Autoklub Rijeka daruje vozačice s tjedan dana besplatne kontrole vozila u servisu

Autoklub Rijeka daruje vozačice s tjedan dana besplatne kontrole vozila u servisu

Autoklub Rijeka povodom Dana žena, u razdoblju od 08.03. do 15.03., daruje sve zainteresirane vozačice besplatnom  kontrolom vozila u servisu Autokluba Rijeka na adresi Preluk 6.

Pozivaju se sve zainteresirane vozačice da na telefon 051/621-824 dogovore svoje termin te iskoriste priliku i naprave kontrolni pregled vozila.

Stručno osoblje servisa obavit će besplatni kontrolni pregled vozila, upoznati vozačice sa stanjem vozila te upozoriti na eventualne nedostatke.

Autoklub Rijeka je udruga vozača i vlasnika vozila na motorni pogon, uglavnom stanovnika Primorsko-goranske županije kojoj povjerenje godišnje daje više od 18.000 članova. Kroz razne projekte i akcije kao što su Sigurno u prometu, Žmigavac, Dani tehničke ispravnosti i mnoge druge igra važnu ulogu u razvoju sigurnosti i prometne kulture na području Primorsko goranske županije, a ovo je još jedan načina na koji žele doprinijeti boljitku naše zajednice, ističu iz AK Rijeka.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Mistero Buffo vraća Dražena Šivaka u Opatiju

Virtuozna monodrama “Mistero Buffo” u izvedbi glumca Dražena Šivaka i režiji Lee Delong U Centru Gervais u Opatiji 20. rujna ...