Početna - IZDVOJENO - Autotrans obilježava 70 godina postojanja posebnim ponudama i popustima
autotrans-bus

Autotrans obilježava 70 godina postojanja posebnim ponudama i popustima

Veliku obljetnicu poslovanja, čak 70. godina postojanja i uspješnog rada na našem tržištu ove godine obilježava vodeći hrvatski autobusni prijevoznik.

Povodom jubileja, pripremit će brojne novitete u poslovanju, ali i posebne ponude i popuste koji će zasigurno razveseliti sve putnike.

Jedan od njih je nadogradnja booking sustava i preciznije uvođenje myAutotrans programa registracije koji će putnicima omogućiti još bržu online kupnju karata i jednostavno upravljanje rezervacijama.

Ovaj iskorak u unaprjeđenju korisničkog iskustva omogućuje da putnik u svakom trenutku može pristupiti svim kupljenim kartama, kako onim za realizirana tako i za buduća putovanja. Također, može pregledavati detalje svakog pojedinog putovanja, preuzimati karte, rezervirati povratno putovanje ukoliko ima otvorenu povratnu kartu, a može i ponovo kupiti istu kartu i to sve na jednom mjestu.

Osim myAutotrans računa, sve korisnike koji ga kreiraju očekuju pogodnosti u obliku popusta, posebnih ponuda i najpovoljnijih cijena karata.

Sve putnike koji se do 28. veljače 2017. registriraju, na myAutotrans korisničkom računu očekuje poklon dobrodošlice – promo kod s 20% popusta kojeg je moguće realizirati pri online kupnji autobusne karte za brojne linije Autotrans grupe.

Bit će tu još mnogih ponuda i popusta koje je Autotrans pripremio svojim korisnicima.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...