Početna - IZDVOJENO - Bal pod maskama „Nebeska Opatija“ u Hotelu Royal
web

Bal pod maskama „Nebeska Opatija“ u Hotelu Royal

Stavite masku na lice, obucite karnevalski kostim i dođite na  tradicionalni Bal pod maskama koji se 07. veljače  održava u veličanstvenoj dvorani hotela Royal!

Karnevalskim događanjima Opatija ponosno razotkriva svoju povijest i dugu turističku tradiciju. Opatija se može pohvaliti tradicijom karnevala započetom krajem 19. stoljeća. Tada je bila na glasu kao jedna od elitnijih destinacija Austro-Ugarske Monarhije, gdje su se u hotelima održavale šarolike karnevalske zabave i profinjeni plesovi pod maskama.

Zabavljat će vas Fanbox Band, voditelj će biti Mario Battifiaca, a plesom će vas oduševiti Karolina Šuša.

Ulaznicu po cijeni od 180,00 kuna kao i sve informacije  možete  dobiti na telefonskom broju 051/278-007, putem e-maila: info@milenijhoteli.hr  u vremenu od 08:00 do 16:00 sati.

U cijeni karte je uključen pjenušac dobrodošlice hladna plata i karnevalski kolačić za 1 osobu.

Obavezna maska za lice ili kostim

Nije istina da se u nebesima jede samo jogurt i pije samo voda. Ako želite vidjeti kako je zaista tamo, dođite ove godine na Bal pod maskama u Opatiju! To što vam je o nebesima prošle godine ispričao Mefisto, naprosto nije istina. Potvrđena je činjenica da je u nebesima onako kako se u Opatiji živjelo u njenim najboljim vremenima. Čekaju vas nebeska zabava i nebeske nagrade. Svirat će vam nebeski bend (Fanbox band), a nebeski komornik osobno (Mario Lipovšek), vodit će vas kroz program u društvu svog lepršavog plesnog anđela (Karolina Šuša). S nebesa vam poručuju da će i provod biti nebeski. Birat će se maska koja najbolje pokazuje veselje i maska koja najbolje pokazuje ljubav, a prvu nagradu dobit će ona maska koja najvjernije pokazuje dušu Opatije, a to su ljubav i veselje zajedno.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...