Početna - MORE I NAUTIKA - BBC na Kvarneru

BBC na Kvarneru

Dva dana dokumentarac “Getaway”  snimao se u Opatiji

 Britanska produkcijska kuća BBC od 1. do 7. rujna boravi na Kvarneru i snima dokumentarnu emisiju “Getaway” o turističkoj i gastronomskoj ponudi Rijeke, Opatije i Krka. Riječ je 25 minutnoj putopisno-dokumentarnoj emisiji o pejzažu, znamenitostima i turističkim atrakcijama koja se snima na poznatim turističkim lokacijama diljem svijeta.

Na području Grada Opatije emisija se snimala 4. i 5. rujna, od 10,00 do 18,00 sati i to na lokacijama: šetnica Lungomare – od Voloskog do Kupališta Slatina, Park i Villa Angiolina, Amerikanski vrtovi te u nekoliko restorana. 

Emisija će biti prikazana početkom 2020. godine višemilijunskom gledateljstvu na BBC 1 prime time terminu u 19.30 i reprizirana na BBC 2 u Sjevernoj Irskoj i Škotskoj te na BBC iPlayer platformi dostupnoj u čitavoj UK.
Emitiranje početkom godine planirano je zbog činjenice da je tada UK tržište naklonjeno flash sales letovima i generalno u potrazi za novim idejama kamo putovati.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Podjela sadnica za centar Kastva

Uokviru ekološko – edukativne akcije Volim Hrvatsku – volin Kastav, Turistička zajednica grada Kastva organizira podjelu sadnica cvijeća (ljetnica) stanovnicima ...