Početna - MORE I NAUTIKA - BBC na Kvarneru

BBC na Kvarneru

Dva dana dokumentarac “Getaway”  snimao se u Opatiji

 Britanska produkcijska kuća BBC od 1. do 7. rujna boravi na Kvarneru i snima dokumentarnu emisiju “Getaway” o turističkoj i gastronomskoj ponudi Rijeke, Opatije i Krka. Riječ je 25 minutnoj putopisno-dokumentarnoj emisiji o pejzažu, znamenitostima i turističkim atrakcijama koja se snima na poznatim turističkim lokacijama diljem svijeta.

Na području Grada Opatije emisija se snimala 4. i 5. rujna, od 10,00 do 18,00 sati i to na lokacijama: šetnica Lungomare – od Voloskog do Kupališta Slatina, Park i Villa Angiolina, Amerikanski vrtovi te u nekoliko restorana. 

Emisija će biti prikazana početkom 2020. godine višemilijunskom gledateljstvu na BBC 1 prime time terminu u 19.30 i reprizirana na BBC 2 u Sjevernoj Irskoj i Škotskoj te na BBC iPlayer platformi dostupnoj u čitavoj UK.
Emitiranje početkom godine planirano je zbog činjenice da je tada UK tržište naklonjeno flash sales letovima i generalno u potrazi za novim idejama kamo putovati.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Katarina Line nagrađuje najbolje učenike iz Grada Heroja

Već osam uzastopnih godina, turistička agencija Katarina Line iz Opatije, zajedno sa svojim brodarima, nagrađuje najvrjednije učenike osnovnih škola grada ...