Početna - IZDVOJENO - Bela nedeja 2013.
bela nedeja

Bela nedeja 2013.

Bela nedeja je tradicionalni trodnevni sajam u Kastvu. Slavi se u čast mladog vina, a spominje se već u Zakonu Grada Kastva iz 1400. godine; raznovrsna sajamska ponuda i prateći kulturno-zabavni programi.

Ovim putem želimo vas obavijestiti da su počele predbilježbe za Belu nedeju 2013. Naime, obavještavamo sve zainteresirane zakupce da mogu iskazati interes za nastup na Beloj nedeji 2013. Voditelj manifestacije prikupit će podatke o zainteresiranim korisnicima označenih mjesta te će izvršiti raspodjelu mjesta u skladu s Odlukom o davanju dijela javne površine na privremeno korištenje radi održavanja manifestacije “Bela nedeja”

Prva subota, nedjelja i ponedjeljak u listopadu dani su ponude i kušanja tek otočene mlade belice, autohtonoga bijeloga vina Kastavštine. Bela nedeja nije samo sajam mladoga vina, već se u Kastvu od davnina tih dana, uz prezentaciju starih zanata, priređuje velik sajam svakovrsne robe, uz brojne ugostiteljske štandove, te mnoštvo kulturnih događanja. Bela nedeja ima višestoljetnu tradiciju, a spominje se još u Zakonu grada Kastva iz 1400. godine.

PROGRAM 2013

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...