Početna - IZDVOJENO - Berković, Rebernik i Dangubić: Odlično iskustvo
web

Berković, Rebernik i Dangubić: Odlično iskustvo

S prvom momčadi HNK Rijeka u Španjolskoj nalaze se i tri mlada igrača koji su u rad priključeni na početku priprema za nastavak sezone.

Radi se o vrataru Carlu Berkoviću i napadaču Filipu Dangubiću iz Rijeke 2  te krilnom igraču Mihaelu Reberniku koji je stigao prije dva tjedna iz Međimurja.

Svi su oduševljeni boravkom u Benahavisu te radom uz trenera Keka i stručni stožer prve momčadi.

Nažalost, Filip Dangubić ima problema s mišićem natkoljenice, pa će preciznu dijagnostiku te daljnju terapiju odraditi u Rijeci.

– Ozljeda nažalost zahtjeva nešto duži oporavak, no i ovih sedam dana te boravak u Rovinju mi je lijepo iskustvo te mogu potvrditi razliku u odnosu na rad u Rijeci 2 – kaže Dangubić.

Carlo Berković stigao je u Španjolsku kao zamjena za ozlijeđenog Andreja Prskala.

– Jako mi je drago što mogu trenirati s Vargićem koji mi može dati puno savjeta. Ipak je on pravi prvoligaški vratar s već prilično velikim iskustvom – kazao nam je Berković.

Najmlađi među njima je 18-godišnji Mihael Rebernik koji je u malo vremena što boravi u klubu skrenuo pozornost na sebe.

– Suigrači su me primili dobro jer su dobra ekipa. Ovo je odlično iskustvo. Malo sam bio šokiran kad su me odmah po dolasku poslali u prvu momčad jer sam trebao igrati za Rijeku 2, ali brzo sam se snašao…

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...