Početna - GLAZBA - Berlinska legenda Ian Pooley dolazi u Opatiju

Berlinska legenda Ian Pooley dolazi u Opatiju

Opatijski klub Gervais će u subotu 14.03.2020. ugostiti njemačku house legendu Iana Pooleya uz potporu poznatih domaćih DJ-eva

Foto2

Ian Pooley već niz godina slovi za velikana house i techno scene zahvaljujući iznimnom talentu, kako u glazbenom stvaralaštvu, tako i u DJ-ingu. Iza njega je bogata izdavačka karijera, čak šest objavljenih albuma i mnoštvo originalnih i remix uradaka s kojima je postao jedan od najuspješnijih house producenata. Ljubitelji elektroničke glazbe i oni bolje upućeni, znat će kako je izdavao za najveće izdavačke kuće kao što su Innervisions, V2, NRK Sound Division, Ministry Of Sound, After Midnight, Tsuba, Rejected i dr. Surađivao je s brojnim glazbenim velikanima, a najznačajniju suradnju ostvario je s poznatim duom Daft Punk, s kojima je odradio i turneju.

Ian Pooley je miljenik domaće publike, a na to ukazuje čak preko 50 nastupa diljem Hrvatske, međutim, niti jedan nastup nije odradio u Opatiji i Rijeci.

Uz berlinsku zvijezdu nastupaju Marin Biočić i Tino Dobrić iz Seriously Twisted kolektiva, dobro poznati domaćoj publici budući da su obojica redoviti gosti renomiranih klubova i festivala u regiji, iskusni Amor koji je svojevremeno obnašao ulogu rezidenta u Ambasadi Gavioli, te Marcel, rezident opatijskog kolektiva Liminal koji je ove godine nominiran za nagradu Ambasador u kategoriji najboljeg mladog DJ-a u Hrvatskoj.

Ulaznice se već mogu kupiti online i na Entrio prodajnim mjestima po povoljnoj cijeni od 50,00 kn, a na ulazu ćete za istu morati izdvojiti 70,00 kn.

Preuzeto s: Rivijera News

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Evo kako je glasao naš kraj na jučerašnjim izborima

Kvarner je tadicionalno ostao vjeran lijevoj opciji Opatija Restart- 43,17 % HDZ-22,07% Možemo!-9,30% Most-5,30% Domovinski pokret-4,65% Matulji Restart-41,51% HDZ-23,18% Možemo!-8,03% ...