Početna - IZDVOJENO - Besplatan seminar: Poduzetnik početnik
web

Besplatan seminar: Poduzetnik početnik

Sudionici seminara naučit će sustavno razmišljati o svojem poslovanju te tražiti odgovor s predavačem o potrebnim koracima u poslovanju radi stvaranja konkurentske prednosti na tržištu.
Znamo li sve što je potrebno za pokretanje poduzetničkog pothvata i razumijemo li poduzetničku okolinu? Da li je potrebno imati znanje, hrabrost, strast ili nešto drugo? Cilj seminara je pružiti polaznicima uvid u različite aspekte poduzetništva. Raspravljat će se o različitim aspektima poduzetništva, o zakonodavnom okviru i o osnovnim elementima financijskog poslovanja poduzetnika.

Seminar je namijenjen onima koji namjeravaju započeti vlastito poslovanje ili su tek započeli s poslovanjem i traže informacije koje će im pomoći da bolje razumiju poduzetničko okruženje i ono što ih očekuje.

Sadržaj:
Razlozi pokretanja poduzetničkog pothvata

Zakonodavni okvir i postupak registracije (obrt/j.d.o.o./d.o.o./zadruga/OPG)

Odabir imena tvrtke i vizualni identitet

Osnovni elementi financijskog poslovanja poduzetnika

Formiranje cijena

Računovodstvo i financije

Financijske i nefinancijske potpore

Predavač:
Jana Blažević Marčelja, mag. oec.,  poslovna je savjetnica i predavačica te certificirani Pricing Professional pri Professional Pricing Society – vodećoj svjetskoj udruzi posvećenoj strateškom pristupu određivanju cijena.

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci te se stručno usavršavala u Beču, nakon čega je vodila niz nacionalnih i međunarodnih razvojnih projekata. Ima dugogodišnje iskustvo na području edukacije, razvoja novih proizvoda i tehnoloških rješenja te unapređenja poslovnih procesa. Posljednjih nekoliko godina kreirala je i održala niz seminara o određivanju cijena. Zamjenica je direktora i voditeljica edukacijskog centra Znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci.

Prijavite se na edukaciju Poduzetnik početnik – http://www.step.uniri.hr/portfolio/poduzetnik-pocetnik-2/
Datum i vrijeme održavanja: srijeda, 28.01.2015. u 9,30h
Mjesto održavanja: Znanstveno-tehnologijski park (Step-Ri), učionica na prvom katu
Rok za prijavu: ponedjeljak, 26.01.2015. godine do 16h
Trajanje: od 9,30 do 15,30h

Kotizacija: NE PLAĆA SE (seminari su plaćeni od strane Ministarstva poduzetništva i obrta kroz Poduzetnički impuls 2014)

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...