Početna - IZDVOJENO - Besplatna cestarina u Hrvatskoj za one koji prevoze humanitarnu pomoć
foto:web

Besplatna cestarina u Hrvatskoj za one koji prevoze humanitarnu pomoć

Zbog elementarne nepogode koja je pogodila istočni dio Republike Hrvatske, Uprava Hrvatskih autocesta d.o.o. tijekom vikenda donijela je odluku o oslobođenju plaćanja cestarine za vozila koja sudjeluju u evakuaciji građana, priopćili su ih HAC-a.

S obzirom na veliki humanitarni odaziv svih građana i organizacija, Hrvatske autoceste d.o.o. i Autoceste Rijeka Zagreb d.d. oslobodit će od plaćanja cestarine  sve organizacije i građane koji će prevoziti humanitarnu pomoć u ugrožena područja.

Zbog evidencije besplatnih prolazaka potrebno je dostaviti naziv organizacije ili ime i prezime, registarsku oznaku i tip vozila te ulaznu naplatnu postaju na  e-mail adresu: info@hac-onc.hr

Hrvatske autoceste održavanje i naplata cestarine d.o.o., tijekom vikenda su kao pomoć poplavljenim područjima na teren poslale dio svoje mehanizacije i ljudstva, a u tijeku je i skupljanje novčane pomoći za građane od strane djelatnika Hrvatskih autocesta d.o.o. i Hrvatskih autocesta održavanje i naplata cestarine d.o.o.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...