Početna - AUTOMOTO - Besplatna kontrola vozila za vozačice povodom Dana žena u Autoklubu Rijeka

Besplatna kontrola vozila za vozačice povodom Dana žena u Autoklubu Rijeka

Drage vozačice, pozivamo vas da ove godine dođete na besplatnu kontrolu vozila povodom Dana žena na naš autoservis na Preluku 6

Autoklub Rijeka najavio je zanimljivu akciju povodom Dana žena koji se održava ovog tjedna, a o čemu se radi možete otkriti iz njihovog priopćenja koje prenosimo:

“Drage vozačice, pozivamo vas da ove godine dođete na besplatnu kontrolu vozila povodom Dana žena na naš autoservis na Preluku 6.

Naše stručno osoblje napravit će besplatni kontrolni tehnički pregled, upoznati vas sa stanjem vašeg vozila te upozoriti na eventualne nedostatke.  Želimo vam olakšati brigu za vaša vozila te barem na taj način zahvaliti na svemu što činite za naše društvo.

Akcija će se provoditi 07. i 08.03.2018. od 8 do 16 sati, a vozačice se mogu predbilježiti za pregled na telefon 051/621-824″, poručuju iz AK Rijeka.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Muškarac na Srdočima nekoliko godina skrivao tijelo svoje majke, a onda zapalio stan

Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje vezano uz počinjenje kaznenih djela povreda mira pokojnika, dovođenje u ...