Početna - IZDVOJENO - Besplatne radionice gitare, bubnja i bas gitare za mlade
rirock

Besplatne radionice gitare, bubnja i bas gitare za mlade

Udruga Ri Rock, zahvaljujući financijskoj potpori Ministarstva socijalne politike i mladih te Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta, i ove godine provodi projekt „Music box glazbene radionice – mladi za kulturu”, kojima omogućuje mladima od 15 – 29 godina besplatnu edukaciju sviranja električne i bas gitare te bubnjeva, uz stručno vodstvo instruktora i iskusnih glazbenika.

Prošlogodišnji interes za ovim radionicama bio je izuzetno dobar. Od prijavljenih 69 polaznika, njih 52 je uspješno završilo edukaciju, iskazavši svoje novostečene vještine pred publikom na svom završnom koncertnom nastupu.

Projekt se i ove godine provodi u partnerstvu s Prvom riječkom hrvatskom gimnazijom, Gimnazijom Andrije Mohorovića te Osnovnom školom Rikard Katalinić Jeretov iz Opatije, koji će omogućiti svoje prostore, opremu i stručno vodstvo.

Osim edukacija iz sviranja električne gitare, bas gitare, bubnjeva te radionice sudjelovanja u bendu, biti će organizirana i zajednička uvježbavanja s mogućnošću formiranja novih glazbenih sastava. Polaznici će nakon 9 mjeseci edukacija imati mogućnost nastupati na koncertnom nastupu pred publikom, a kako bi se bolje upoznali sa organizacijskim procesima iza kulisa velikih glazbenih manifestacija, polaznici će imati priliku posjetiti jedan od glazbenih festivala u regiji.

Radionice počinju 22.11.2015.

Zainteresirani polaznici mogu se prijaviti na sljedećem linku

Nakon prijave polaznici će biti pozvani na kratki intervju koji će se održati u razdoblju od 06. do 15. studenog 2015.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...