Početna - IZDVOJENO - BESPLATNI tečajevi njemačkog jezika za zdrastvene radnike
omnia-1

BESPLATNI tečajevi njemačkog jezika za zdrastvene radnike

OMNIA Centar za strane jezike iz Rijeke u suradnji s njemačkom agencijom za zapošljavanje AkadRe GmbH organizira BESPLATNE tečajeve njemačkog jezika za zdravstvene radnike – njegovatelje i medicinske sestre/tehničare koji imaju namjeru raditi u Njemačkoj. Riječ je o početnim tečajevima njemačkog jezika u trajanju od 30 školskih sati. Tečajevi će se odvijati u OMNIA centru, na adresi Trpimirova 4, u centru grada, a za sve polaznike bit će besplatni.

Agencija AkadRe, sa sjedištem u Nürnbergu, specijalizirala se u zapošljavanju radnika na njemačkom tržištu rada i njihovoj integraciji. Zainteresiranim njegovateljima i medicinskim sestrama/tehničarima nude besplatan početni tečaj njemačkog jezika u našem centru nakon kojega garantiraju zaposlenje u nekom od domova za starije i nemoćne u Njemačkoj. Prvo je riječ o radu sa skraćenim radnim vremenom uz istovremeno pohađanje tečaja njemačkog jezika u međunarodnoj školi stranih jezika MASK ZENTRUM u Nürnbergu, a po dobivanju certifikata razine B2 zaposlenje na puno radno vrijeme. Najviše poslovnih prilika nude u Bavarskoj.

Više informacijama o tečajevevima i uvjetima upisa i pohađanja možete dobiti na 051/587775, 095/233 5001 i 091/497 5897 ili na e-mail info@omnia-jezici.com.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...