Početna - IZDVOJENO - Bira se Miss Primorsko-goranske županije, poziv na casting
MISS PGŽ CASTING

Bira se Miss Primorsko-goranske županije, poziv na casting

CAFFE BAR METROPOLIS POZIVA NA CASTING ZA MISS PGŽ, 25.03.2016., 19H BIRAMO MISS PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE 2016.!

 Izbor „Miss Hrvatske za Miss Svijeta“ najstarije je  i najuglednije hrvatsko natjecanje ljepote koje se održava od 1992. godine. Natjecateljice izbora nisu samo djevojke lijepa lica, već se radi o talentiranim i obrazovanim osobama koje su aktivne u humanitarnim i ostalim dobrotvornim i promotivnim akcijama, a svojom osobnošću i ponašanjem izvanredne su predstavnice svog kraja i zemlje.

Izbor za Miss Primorsko-goranske županije, kao dio izbora za „Miss Hrvatske za Miss Svijeta“ održat će se 10. travnja 2016. u hotelu Royal u Opatiji, očekuje se veliki broj posjetitelja, nazočnost brojnih poznatih osoba, te predstavnika lokalnih i nacionalnih medija i fotoreportera.  Izboru će prethoditi „casting“ koji će se održati 25. ožujka, 2016. s početkom u 19h u caffe baru Metropolis na Zametu.

„Pozivamo djevojke od 17-24 godine da se pridruže castingu jer finalistice očekuju brojna nova iskustva, fotografiranja, pripreme, učenje osnovama modeliranja i manekenstva kako bi zasjale na finalnom izboru koji slavi ljepotu, ali i osobnost. Djevojke na samom izboru neće se predstaviti publici u kupaćim kostimima kako je slučaj na brojnim izborima, one će imati  priliku predstaviti sebe, svoje interese i hobije.“, naglasile su organizatorice izbora Marija Mažar i Ivana Grabar.

  • Mole se djevojke da dođu s prirodnim make up-om te cipelama na petu

Miss Primorsko-goranske županije očekuju brojna snimanja, intervjui kao i darovi koje partneri projekta pripremaju za sve finalistice. Ovo je prilika da si otvori brojna vrata u budućnosti, a na raspolaganju će imati podršku organizatorica kao i medijsku pozornost.

Sve informacije o izboru možete pronaći na službenoj stranici www.miss.hr, pratite nas na našoj službenoj Facebook stranici Miss Primorsko goranske županije  a s upitima nas slobodno kontaktirajte putem maila mail: Info ili na mob: 099/3177-320.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...