Početna - AUTOMOTO - BMW obnavlja seriju 3
web

BMW obnavlja seriju 3

Sredinom 2015. BMW bi u prodaju trebao pustiti redizajniranu seriju 3. Još nema nikakvih službenih fotografija, no zato je Theophilus Chin predstavio svoje viđenje promjena koje bi mogle zahvatiti popularan bavarski model. Na osnovi špijunskih fotografija, nastale su skice koje će u većini promjena biti točne. Dakle, najveće promjene koje bi trebale zadesiti prednji dio vozila, odnose se na adaptivna LED svjetla iz malo modificiran branik te rešetku hladnjaka. Manje su promjene moguće i na stražnjem braniku, ali vrlo neznatne.

Najveće promjene ipak bi se trebale desiti ispod poklopca motora. Tako je u planu plug-in hibrid koji uz četverocilindrični dvolitreni turbom punjen benzinac rabi i elektromotor koji se napaja iz litijionskih baterija smještenih u dnu prtljažnika. Ova kombinacija trebala bi osigurati snagu od 245 KS i 400 Nm maksimalnog okretnog momenta s emisijom CO2 od 50 g/km te dosegom samo na električni pogon od 35 kilometara. Navodno su u pripremi i M340i te M Performance model. Premijera obnovljenog izdanja očekuje se početkom ožujka na salonu automobila u Ženevi.

Izvor: automotorisport.hr

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...