Početna - IZDVOJENO - Božićno izdanje artBazaara
artbazaar

Božićno izdanje artBazaara

Ako ste i vi među onima koji se slažu s tvrdnjom “Misli globalno, kupuj lokalno” , najbolje mjesto za potražiti darove za sebe ili svoje najdraže prostor je RI-HUBa (bivši Bernardi) gdje će se od 16. do 18. prosinca (od 12 – 20 sati) održati božićno izdanje artBazaara.

Broj od 35 izlagača, najrazličitijih umjetnika i kreativaca, obećava veliki izbor maštovitih i nipošto standardnih rukotvorina.

Uz prodajni dio, na artBazaaru se može ponešto i naučiti, a za to je organizirano nekoliko radionica – video mapping Igora Crnkovića, dječja radionica izrade lampiona i radionica izrade kape i rukavica za odrasle Jadranke Lacković, kaligrafija Lea Kirinčića te radionica i druženje s Vijećem mladih Benčić.

Izložbeni dio artBazarra uključuje instalacije Gospodina Brodskog pod nazivom „Podrumski objekti II“ te radove studenata Akademije primijenjenih umjetnosti Rijeka.

Da ne ostane sve samo na zabavi, kreativnosti i učenju i ovoga će puta sajam imati humanitarni foto-kutak te će ugostiti štand azila za pse Društva za zaštitu životinja Rijeka.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...