Početna - IZDVOJENO - Brojni posjetitelji uživali u bogatim događajima za blagdane, Opatija
uskrs
foto: Grad Opatija

Brojni posjetitelji uživali u bogatim događajima za blagdane, Opatija

Bogati program tijekom proteklih Uskrsnih blagdana, uglavnom ugodne vremenske prilike, te zanimljiva prigodna dekoracija koja je krasila Opatiju bili su razlogom zadovoljstva brojnih posjetitelja koji su odabrali upravo Opatiju kao destinaciju za odmor tijekom blagdana.

Tako su  na Uskrsni ponedjeljak mnogi odabrali za posjet upravo Park Angiolinu.  Tradicionalna kuhana šunka  poslužena je opatijskim gostima dok su opatijske dame i uskrsni zečevi darivali najmlađe čokoladnim jajima, u organizaciji TZG Opatije, a sve to kroz igru jer je za najmlađe organizirana velika potraga za čokoladnim pisanicama u parku.

Na Slatini je pak  održana izložba oldtimera u organizaciji Liburnia Classic Cluba, pa su posjetitelji tako imali priliku razgledati savršeno očuvane automobile koji su na prometnice prvi puta izašli još u prvoj polovici prošlog stoljeća.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kultura i umjetnost se vraćaju u punom sjaju: Virtuoz iz Matulja Zvjezdan Ružić objavio suradnju s književnikom Lukom Paljetkom

Jedna potpuno neočekivana suradnja, objavljena upravo na Svjetski dan glazbe, virtuoz iz Matulja, Zvjezdan Ružić još jednom donosi fantastičnu glazbenu ...