Početna - IZDVOJENO - Izložba oldtimera, igre za najmlađe, glazba i kamelije na Uskrsni ponedjeljak

Izložba oldtimera, igre za najmlađe, glazba i kamelije na Uskrsni ponedjeljak

Mnogobrojni građani, turisti i posjetitelji uživali su u sunčanom i toplom Uskrsnom ponedjeljku u Opatiji i prigodnim događanjima za sve generacije.

Najmlađi su se zabavljali na Slatini uz Uskršnjeg zeca, Alisu i Ludog Šeširdžiju te sudjelovali u raznim igrama i radionicama. Posebno atraktivna bila je Izložba oldtimera koju već devet godina na Uskršnji ponedjeljak organizira Liburnia Classic Club Opatija. Vlasnici su izložili preko dvadeset vremešnih limenih ljepotana od kojih svaki priča svoju priču, među kojima su se našli i Fiat Topolino 500 iz 1947. godine, Buick Super Eight Convertible iz 1953., Citroen Traktion Avant koji je bio prvi automobil s prednjim pogonom, Fiat 500 Nuova iz 1967. i mnogi drugi.

Članovi kluba organizirali su i prigodnu zakusku za posjetitelje uz šunku, jaja i pince koje je doniralo poduzeće Radnik te čokoladna jaja za najmlađe posjetitelje. Ispred Hotela Milenij i na Slatini prolaznici su mogli uživati u glazbenim nastupima Dine Antonića i Coffee Shop Acoustica. Izložba Kamelija, kao i prigodna prodaja kamelija privukla je i Opatijce i turiste, a šetače je posebno razveselila ponovno otvorena obalna šetnica kod Hotela Kvarner.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Crveni meteoalarm za područje Kvarnera

Za područje cijelog Kvarnera izdan je crveni meteoalarm. Očekuje nas jako i vrlo jako, a navečer mjestimice olujno jugo i ...