Početna - IZDVOJENO - ČAnsonfest: Davor Grgurić i Mauro Staraj pobjednici
Čansonfest

ČAnsonfest: Davor Grgurić i Mauro Staraj pobjednici

Davor Grgurić i Mauro Staraj pobjednici su Čansonfesta koji se održao na kastavskoj Crekvini. Dobili su nagradu ocjenjivačkog suda kao i nagradu po sudu publike. Sa Čansonfestom završilo je ovogodišnje Kastafsko kulturno leto.

Prvi Goranin koji je slavio na festivalu čakavske šansone bio je Davor Grgurić s pjesmom »Pusto more« (D. Jevtov, R. Funčić – D. Grgurić) osvojio je nagradu stručnog žirija za najbolju skladbu na ČAnsonfestu .

Nagradu za najbolji tekst osvojio je Duško Jeličić-Dule za pjesmu »Ja ne bin niš promenil« (D. Jeličić – D. Jeličić), koju je izveo sa svojom Bonacom.
Najbolja interpretacija ona je mlade Helene Brajković za pjesmu »Mat« (R. Grubišić – M. Valković), a nagradu publike osvojio je Mauro Staraj s pjesmom »Cesta za raj« (M. Staraj – M. Staraj).

Mauro Staraj ujedno je osvojio nagradu za najizvođeniju pjesmu lanjskog Čansonfesta. Bila je to »Ča bin se otel mu reć«, pjesma kojom je Staraj prošle godine osvojio kastavsku publiku.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...