Početna - IZDVOJENO - Četiri vrhunska hit naslova u “Večerima smijeha i zabave”, Čavle
veceri-smijeha

Četiri vrhunska hit naslova u “Večerima smijeha i zabave”, Čavle

Program pod nazivom “Večeri smijeha i zabave“ u Domu kulture Čavle nastavlja se i ove jeseni. Nakon prošlogodišnjeg izvanrednog odaziva publike Općina Čavle i Turistička zajednica Općine Čavle mogu se pohvaliti da su etablirali novu kulturološku destinaciju namijenjenu svim ljubiteljima malih scena. Kvalitetan kontinuirani odmak u jesenjoj ponudi Doma kulture Čavle zasigurno će razveseliti sve ljubitelje gostujućih teatara kako na Grobnišćini tako i na širem riječkom području.

Organizator je ove godine odabrao četiri višestruko nagrađivane HIT predstave, a izvrsni glumci uz vrhunsku produkciju obećavaju i smijeh do suza.

Subota, 1.10.2016. 20 sati : „Na komadiću Europe“,  stand-up komedija Željka Pervana

Cijena ulaznice: 55,00 kn u pretprodaji / 65,00 kn na dan predstave

 

Petak, 21.10. 2016. 20 sati : „Međuigre 0-24“ , Zijah A. Sokolović

Cijena ulaznice: 55,00 kn u pretprodaji / 65,00 kn na dan predstave

 

Petak, 18.11. 2016. 20 sati: „Ne igraj na Engleze“, Igraju: Tarik Filipović, Hrvoje Kečkeš i Borko Perić. Produkcija: Satiričko  kazalište Kerempuh.  Cijena ulaznice 70,00 kn u pretprodaji / 80,00 kn tri dana prije predstave

Subota 3.12.2016. 20 sati : „5žena.com“, režija Rene Bitorajac. Igraju: Nataša Janjić  / Jadranka Đokić,  Mia Anočić Valentić / Dajana Čuljak, Nataša Dangubić, Nina Erak Svrtan, Daria Lorenci Flatz / Ana Begić , Produkcija Teatroman & Satiričko kazalište Kerempuh.Cijena ulaznice 70,00 kn u pretprodaji / 80,00 kn tri dana prije predstave.

Karte su u prodaji u sustavu Mojekarte.hr  i  TZO Čavle .  

 

Organizator : Udruga Livingstone

Suorganizatori: Općina Čavle i Turistička zajednica Općine Čavle

 

Više o predstavama : www.livingstone.hr , kontakt osoba Denis Redić, 098 9070168

Dom kulture Čavle, subota, 1.10. 2016 u 20 sati

Stand-up komedija Željka Pervana “Na komadiću Europe”

Trajanje: 90 min

 

Željko Pervan, po mnogima najbolji stand up komičar na ovim prostorima, izvest će svoju novu predstavu „Na komadiću Europe“ i još jednom nasmijati gledateljstvo do suza.

Zbog popularnosti i načina izvođenja na dosadašnjim nastupima, za ovu predstavu se u pravilu tražila karta više. Željko Pervan majstor je improvizacije, obožavatelj Slovenaca, smrknuti profesor, živahni govornik i komentator hrvatske svakodnevice. Čisti humor bez ikakvih rekvizita: čovjek i njegova duhovitost….

Ulaznice po cijeni od 55 kn u pretprodaji i 65 kn na dan predstave mogu se kupitiputem sustava Mojekarte.hr  ili u uredu TZO Čavle.

 

Dom kulture Čavle, petak, 21.10. 2016. u 20 sati  

Hit kazališna predstava: Zijah A. Sokolović „Međuigre 0-24“

Trajanje: 120 min

Zijahov teatar bismo mogli identificirati formulacijom: to je “kronika dana”, ogledalo u kojem se ogledamo i prepoznajemo kao da se prvi put susrećemo sa sobom, vidimo se u onom sloju životnih scena kojima ispunjavamo taj dan, vidimo se i smijemo se. Smijemo se svome trivijalnom opredmećenju, onome svome dijelu koji se odvija između “krupnih” stvari, za koje vjerujemo da su pravo lice naših trajanja u vremenu, dok “međuigre” prepuštamo vremenu da ga nosi sa sobom kao nepotreban talog, da bismo opet, sljedećeg dana, činili to isto i tako u beskraj.

“Svako sudjelovanje u Zijahovom kazališnom ritualu katarzično je iskustvo koje oslobađa od negativne energije nakupljene životnim frustracijama, pa nije nikakvo čudo da ovaj glumac, gdje god da se pojavi, za sobom stvara pravu gledateljsku sljedbu, odanu, vjernu i uvijek spremnu na novu kazališnu avanturu”.

Jasen Boko, Slobodna Dalmacija

 

Ulaznice po cijeni od 55 kn u pretprodaji i 65 kn na dan predstave mogu se kupitiputem  sustava Mojekarte.hr  ili u uredu TZO Čavle. 

 

 Dom kulture Čavle, Petak, 18.11. 2016. u 20 sati:

Hit kazališna predstava : “Ne igraj na Engleze”

Trajanje: 70 min

Igraju: Tarik Filipović, Hrvoje Kečkeš i Borko Perić.

Produkcija: Satiričko Kazalište Kerempuh
Autor: Vladimir Đurđević
Režija: Vinko Brešan / Željka Udovičić
Prijevod teksta: Dora Delbianco

 

U središtu  samo prividno, „lakog” zapleta, nalaze se trojica urbanih tridesetogodišnjaka, „zaglavljenih” već negdje na prvim životnim krivinama – ili zbog inferiornosti prema zaposlenoj supruzi (Paun), ili zbog nemogućnosti da se dokaže kroz površne seksualne avanture (Piksi), ili pak neodoljivog nagona da, koristeći kao „masku” nevine šale, ponižava vlastite prijatelje (Bule). Međutim, isto toliko bitan protagonist drame Ne igraj na Engleze – protagonist koji se istovremeno nalazi i u njima, ali i izvan njih – jest jedan od suštinskih zloduha ljudske prirode: strast prema kockanju, točnije klađenju.

 

Ulaznice po cijeni od 70 kn u pretprodaji i 80 kn na dan predstave mogu se kupitiputem sustava Mojekarte.hr  ili u uredu TZO Čavle.

 Dom kulture Čavle, subota 3.12.2016., u 20:00 sati

Hit kazališna predstava “5 žena.com”

Trajanje: 90 min

 Igraju: Nataša Janjić / Jadranka Đokić, Mia Anočić Valentić / Dajana Čuljak, Nataša Dangubić / Nina Erak Svrtan, Daria Lorenci Flatz / Ana Begić

Redatelj: Rene Bitorajac
Produkcija: Teatroman & Satiričko kazalište Kerempuh
Po licenci: Imagina International Sales S.L.U.

Nakon premijere u Bilbau i Madridu 2002. godine, kada je ovu predstavu u samo dva tjedna pogledalo preko pedeset tisuća gledatelja, ona je postala apsolutni hit koji se izvodio u mnogim zemljama, svugdje postižući jednaki uspjeh.

Na duhovit i autoironičan način kroz pet snažnih ženskih karaktera razotrkivaju se svi aspekti ženskog pogleda na svijet. U njihovim ispovijestima padaju sve maske i raskrinkavaju se sve tajne muškaraca, seksa i muško-ženskih odnosa.

U koprodukciji Satiričkog kazališta Kerempuh i Teatromna u režiji Renéa Bitorajca, i u izvedbi pet trenutno najzanimljivijih glumica domaće kazališne i filmske scene ovaj naslov obara sve rekorde gledanosti.

 Ulaznice po cijeni od 70 kn u pretprodaji i 80 kn tri dana prije predstave mogu se kupiti putem sustava Mojekarte.hr  ili u uredu TZO Čavle.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...