Početna - IZDVOJENO - Činilo se kao eksplozija: Zgrada Transadrije počela se rušiti po vodećim ljudima Grada Rijeke

Činilo se kao eksplozija: Zgrada Transadrije počela se rušiti po vodećim ljudima Grada Rijeke

Iako su krhotine padale po ljudima, srećom, nitko nije ozlijeđen. Svi su se brzo razbježali s mjesta gdje je bilo najopasnije

Sjednica Partnerskog vijeća PGŽ na kojoj su se okupili vodeći ljudi Grada Rijeke, Županije Primorsko-goranske i Sveučilišta u Rijeci, kao i vodećih riječkih tvrtki, prekinuta je danas oko 10.30 sati zbog nesvakidašnje nesreće u konferencijskoj dvorani Transadrije.

Zbog bure se je kroz pleksi-kupolu, što se nalazi iznad dvorane, pao komad dimnjaka te se oštra plastika razletila po sudionicima skupa. U prvi mah je izgledalo kao da se dogodila eksplozija, no onda se vidjelo da se radi o komadima plastike koji padaju s plafona. Iako su krhotine padale po ljudima, srećom, nitko nije ozlijeđen. Svi su se brzo razbježali s mjesta gdje je bilo najopasnije.

Sjednica se preselila u dvoranu Euroherca. Na skupu su između ostalih bili župan Zlatko Komadina, dogradonačelnik Marko Filipović, rektor Pero Lučin, brojni pročelnici.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Neki od najboljih hrvatskih komičara stižu u Gervais, pogledajte kada!

U Opatiji se nastavlja zanimljiv i ispunjen rujan, a ove jeseni Gervais će ugostiti neke od najboljih hrvatskih stand-up komičara ...