Početna - IZDVOJENO - City lightovi u novom ruhu pričaju Riječke priče
city lightovi

City lightovi u novom ruhu pričaju Riječke priče

Nakon nove turističke signalizacije i City lightovi (osvijetljeni informativni panoi), koji već niz godina upoznaju Riječane i njihove posjetitelje s pričama riječkih znamenitosti, dobili su ovih dana svoje novo ruho.

Svaki City light prikazuje obližnje znamenitosti uz kratku priču, a za sve koji se žele više informirati QR linkovi vode na stranice Turističke zajednice grada Rijeke. Panoi su također i pješačka signalizacija koja dalje upućuje na obližnje lokacije s preporukom obilaska.

Sveukupno je postavljeno deset City lightova koji obuhvaćaju poznate riječke lokacije s tekstovima na šest jezika (hrvatski, engleski, njemački, talijanski, francuski i španjolski). Nakon završetka uređenja Koblerovog trga informativni pano postavit će se i na toj lokaciji, dok će se u suradnji Gradom Rijekom planirati i postavljanje dodatnih panoa.

City lightove postavila je Turistička zajednica grada Rijeke u suradnji s Gradom Rijekom i tvrtkom Europlakat, dok dizajn potpisuje Valter Stojšić.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na području Matulja otuđen alat

Za dvadesetak tisuća kuna kaznenim djelom krađe oštećena je tvrtka s područja Đakova. Prema dosadašnjim saznanjima nepoznati počinitelj je između ...