Početna - IZDVOJENO - Damir Kedžo posjetio Dječju bolnicu Kantrida
kedzo_humanitarna_akcija

Damir Kedžo posjetio Dječju bolnicu Kantrida

Povodom humanitarnog koncerta „Budi tu“ koji će se održati 4. prosinca u HNK Ivana pl.Zajca, u petak je naš poznati pjevač i Riječanin sa zagrebačkom adresom, Damir Kedžo posjetio Dječju bolnicu Kantrida i njene male štićenike na Odjelu na dječju neurologiju i dječju psihijatriju. Humanitarni koncert „Budi tu“, na kojem će uz Damiru Kedžu nastupati Vanna i Mia Negovetić, petu godinu organizira Rotary klub Rijeka i od samog početka je usmjeren na prikupljanje sredstava za Dječju bolnicu Kantrida, kako zapravo svi zovu Kliniku za pedijatriju Kliničkog bolničkog centra Rijeka.

Iz razgovora smo saznali da je Damir Kedžo napustio  svoje brojne obaveze u Zagrebu i na kratko, samo za ovu priliku, došao u Rijeku, u posjet Dječjoj bolnici. A njegov susret s mališanima bio je dirljiv i vrlo emotivan.

Cilj i želja humanitarne akcije „Budi tu“ je prikupljanje  sredstva za obnovu i opremanje prostora Klinike za pedijatriju Dječje bolnice Kantrida, Zavoda za dječju neurologiju i dječju psihijatriju, čime će roditeljima biti omogućen boravak uz dijete 24 sata tijekom hospitalizacije, što djeci znatno olakšava boravak u bolnici.

Klinici za pedijatriju KBC-a Rijeka gravitira gotovo  100.000 djece s područja Istarske, Primorsko-goranske i Ličko Senjske županije stoga je važno pomoći im koliko je to god moguće, pa i putem ovakvih humanitarnih akcija,  da bi njihov boravak i liječenje protekli što je bolje moguće.

Osim koncerta „Budi tu“, akcija prikupljanja sredstava otvorena je za sve pravne i fizičke osobe, građane, koji određenim prilogom, shodno svojim mogućnostima, žele sudjelovati i tako ujedno pomoći što uspješnijoj realizaciji ove humanitarne akcije.

Donacije se mogu uplatiti na žiro-račun Rotary Kluba Rijeka br. 4132003-1100002240, IBAN: HR9741320031100002240 kod Primorske banke s naznakom:  humanitarna akcija za dječju bolnicu Kantrida „Budi tu 2016“.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...