Početna - IZDVOJENO - Dan hrvatskih knjižnica: Šišmiš čajanka u Gradskoj knjižnici Rijeka
cajanka
web

Dan hrvatskih knjižnica: Šišmiš čajanka u Gradskoj knjižnici Rijeka

Danas je dan hrvatskih knjižnica i povodom toga Gradska knjižnica Rijeka organizira malu turu za sve zamislive, a i one nezamislive, prepreke Središnjeg odjela Gradske knjižnice Rijeka.

Put je to prema jednoj od riznica – “tajnom”, nebrojenim “čarolijama” skrivenom stražnjem spremištu knjiga! Kroz labirinte Odjela moći će proći oni koji se prijave na mail programi@gkri.hr jer broj mjesta je zbog prostornih razloga ograničen. Razgled korisnicima inače skrivenih prostorija održat će se u dvije ture –  danas u večernjem terminu s početkom u 20:15 sati (prva grupa) i 21:00 sati (druga grupa).

Ako vas Hrabrost i Sreća prate, rezervirajte svoj plašt, fenjer i šalicu toplog, mirisnog čaja za nezaboravno putovanje kroz Riznicu. Svoju prijavu (ime i prezime, članski broj) s naslovom „Šišmiš čajanka“ korisnici mogu poslati na e-mail adresu programi@gkri.hr ili se jednostavno osobno upisati na listu na posudbenom pultu Središnjeg odjela.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...