Početna - IZDVOJENO - Danas klapa Tramuntana na kastavskoj Crekvini
tramuntana

Danas klapa Tramuntana na kastavskoj Crekvini

Na pozornici Crekvine u sklopu 24. Kastafskog kulturnog leta nastupit će Klapa Tramuntana. Koncert je zakazan za utorak, 11. kolovoza, s početkom u 21 sat.

U Klapi Tramuntana djeluju mnoga znana imena primorske klapske scene s višegodišnjim iskustvom djelovanja i u drugim klapama kao što su klapa Fortunal, Vinčace, Krk i druge. Klapa se oslanja na vokalno-instrumentalni izričaj pa uz pjevanje, petorica članova sviraju dvije gitare, dvije mandoline i akustični bas što jamči vrhunski koncertni doživljaj uz spoj tradicije i modernosti.

Klapa je do sada izdala dva nosača zvuka: Za saki dan (2008.) i Snovi (2014.) te broji mnoge uspješne nastupe u zemlji i inozemstvu.

Ulaznice po cijeni od 30,00 kn mogu se nabaviti u Festivalskom uredu, Trg Matka Laginje 4, Kastav te na sljedećim prodajnim mjestima: Dallas Records, Splitska 2a, Rijeka, Dallas Records, Tkalčićeva 7, Zagreb, Foto Revija, Užarska 28, Rijeka, Ex libris, Riva Bouduli 3B, Rijeka, New Sound, Trg maršala Tita 2, Matulji te na www.mojekarte.hr.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...