Početna - IZDVOJENO - Danas “Otvaranje Ljeta na gradini” – “1000 svijeća na Gradini”
gradina
web

Danas “Otvaranje Ljeta na gradini” – “1000 svijeća na Gradini”

2000 plamenova na otvaranju 10. Ljeta na Gradini!

Originalna konceptualna manifestacije temeljena na 2000 upaljenih plamenova na jedinstvenom prostoru Trsatske gradine. Posebnost ovogodišnje manifestacije će biti, po prvi puta, izrađena svijeća sa 1000 plamenova u izvedbi PC Grupe.

Ova originalna manifestacija prvi puta je održana prilikom otvaranja Ljeta na Gradini 2014. godine i opravdala je sva očekivanja, odnosno bila je najposjećenija manifestacija od svih održanih manifestacija u sklopu prošlogodišnjeg Ljeta na Gradini.

Manifestacija je koncipirana na način da se posjetitelje provede kroz jedinstven prostor Trsatske gradine gdje će na različitim lokacijama moći uživati u različitim prezentacijama i vrstama svijeća, od onih ambijentalnih i visećih svijeća na sajlama pa do površina s upaljenim lučicama i stotina upaljenih lampiona i vrtnih svijeća.

Osim samog razgledavanja posjetitelji će moći uživati i u zvukovima harfe u izvođenju  profesorice Diane Grubišić Ćiković, plesnim pokretima skupine Ri Dance te u vokalnim izvedbama Nikoline Tomljanović uz pratnju Damjana Brnića na gitari.

Ulaz za posjetitelje otvara se u 21.30 h, a program počinje u 22.00 h. Ulaz je za posjetitelje slobodan.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...