Početna - IZDVOJENO - Danas otvorenje Ljeta na Ljetnoj
vlatko_stefanovski
web

Danas otvorenje Ljeta na Ljetnoj

Danas s početkom u 21:30 koncertom Vatra i led“, Vlatka Stefanovskog i Vaska Atanasovskog službeno se otvara program „Ljeto na Ljetnoj 2015.“ Stefansovskog i Atanasovskog pratit će Komorni gudački orkestar Slovensk filharmonije.

Komorni gudački orkestar Slovenske filharmonije obilježava 20 godina postojanja tijekom kojih je održao oko 400 koncerata u Sloveniji i inozemstvu. Osim klasične glazbe slovenskih i stranih kompozitora iz različitih stilskih razdoblja, orkestar izvodi i skladbe drugih glazbenih žanrova koje pomno odabire. Dosada su ostvarili suradnju s nekima od najboljih suvremenih glazbenika poput Richarda Galliana, Teodosiija Spassova, Vlatka Stefanovskog, Vaska Atanasovskog i mnogih drugih.

Legendarni makedonski gitarist Vlatko Stefanovski i svestrani slovenski saksofonist, flautist i kompozitor Vasko Atanasovski dva su izvanredna, jedinstvena glazbenika, beskompromisna u svom glazbenom izričaju koji svoju inspiraciju crpe iz istog bogatog vrela balkanskih ritmova i melodija.

Cijena ulaznice u pretprodaji (do 5. lipnja): 110,00 kn / 90,00 kn / 70,00 kn

Cijena ulaznice na dan koncerta: 120,00 kn / 100,00 kn / 80,00 kn

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...