Početna - IZDVOJENO - Danas počinje Božićna šetemana u Matuljima
web

Danas počinje Božićna šetemana u Matuljima

Božićni matuljski program počinje otvaranjem jaslica u Šmogorima uz prigodni kulturni program danas u 17:00 sati. Također cijeli dan se održava dječji filmski maraton koji počinje u 11:30 sati filmom Koko i duhovi u Domu Hangar, u 16:00 sati je Zagonetni dječak, dok se u 18:00 sati počinje prikazivati Duh babe Ilonke. Ova dva filmamožete pogledati u Školskij sportskoj dvorani u Matuljima. Dan nakon, u srijedu je u 18:00 sati scensko-plesna predstava „8. Božićna štorija u Školskoj sportskoj dvorani Matulji. U četvrtak možete pogledati dječju predstavu „Štorija va štorije“ gdje će od 18:00 sati glumiti odgajateljice DV Matulji u školskoj sportskoj dvorani Matulji.

U petak 19.prosinca u 16:30 sati počinje „Dobra ruka“ koja je namijenjena prvašićima, a prikazje tradicionalne običaje, u 17:30 dolzi Djed Božićnjak s konjima i kočijom, a nakon toga u 18:00 sati je vatromet kojeg daruje Djed Božićnjak, a bit će ispred Općine Matulji. U 18:30 je predstava „Božićni darovi“. Počinje i „Mali božićni sajam“ koji će biti otvoren do 24. prosinca u parku ispred Općine Matulji.

U subotu je otvorenje izložbe  „Božićna svjetla“ likovne udruge Matulji koja će biti izložena u Župnom uredu Krista Kralja Matulji, a u 18:00 sati je „Božićni koncert gdje nastupaju klape i zborovi Općine Matulji u Crkvi Krista Kralja Matulji. U 19:00 sati je otvorenje još jedne izložbe „Rukopis Božića“ Likovne udruge Interinova matulji u Holu Općine Matulji.

U ponedjeljak, 22. prosinca u 17:00 sati je svečana  dodjela stipendija Općine Matulji u Vijećnici Općine Matulji, a dan nakon, u utorak je predstava „Mraz, mraz, mraz i cvrčak“ Teatra Oz u Domu Hangar.

U srijedu, na Badnak u 10:00 sati počinje „Božićno druženje grašana“ uz vino, bakalar i prigodan program. Nastupa klapa Nokturno, a programje ispre Općine Matulji.

Ulaz na sve programe je besplatan.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...