Početna - IZDVOJENO - Danas počinje PAR Poduzetnički kamp u sklopu Ljeta na gradini
trsat
web

Danas počinje PAR Poduzetnički kamp u sklopu Ljeta na gradini

Poznata stara izreka kaže da je svatko kovač vlastite sreće te su uistinu rijetki oni kojima se sreća osmjehne, pogotovo u svijetu poduzetništva i startupa. Na to ukazuju manje poznate činjenice o slavnim brendovima, poput one da je J.K. Rowling, autorica planetarno obožavanog Harrya Pottera primila preko desetak odbijenica za objavu prve knjige o danas svjetski poznatom čarobnjaku ili pak da su osnivača Starbucksa, milijardera u čijim proizvodima uživa cijeli svijet, banke odbile 200-tinjak puta.

Zajedničko svima koji su uspjeli, bez obzira na odbijenice i negativizam, je jasna vizija, upornost i hrabrost.Gospodarstvo i obrazovanje su prepoznali potrebu za pružanjem potpore inovacijama i idejama, osobito kod mladih.

PAR je visokoobrazovna institucija koja svoje programe temelji na povezivanju tržišta i obrazovanja te je aktivno uključena u razvoj startup kulture kroz različite inicijative. To je budućnost naše ekonomije, pogotovo s obzirom na to da smo relativno mala zemlja. Stoga, PAR i ove godine organizira događaj kojim će ne samo osigurati vidljivost mladima s dobrom poslovnom idejom, već i pružiti potrebne resurse i nagraditi njihov trud vrijednim nagradama, kazala je dekanica PAR-a, Gordana Nikolić, dobitnica nagrade za najbolju hrvatsku poduzetnicu.

PAR Poduzetnički kamp (PPK) će se održati od 24. do 27. kolovoza u Rijeci. Uz edukacije i radionice namijenjene timovima s projektnim idejama, dio programa PPK-a će biti otvoren za javnost te će svi zainteresirani moći poslušati predavanja u sklopu programa Ljeto na gradini – Gradina znanja, u četvrtak 27.8. od 18 sati.

Predavanja će se održavati na tri lokacije na Trsatskoj gradini; u mauzoleju, špilji i zapadnoj gradini, a ulaz će biti slobodan za sve građane. Detaljnije informacije o programu i prijavama možete naći na službenoj stranici PPK-a.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...