Početna - IZDVOJENO - Danas počinju radovi na izvedbi kanalizacijskog priključka za H-zgradu u “Benčiću”
bencic

Danas počinju radovi na izvedbi kanalizacijskog priključka za H-zgradu u “Benčiću”

U ponedjeljak, 15. svibnja, planiran je početak radova na izvedbi kanalizacijskog priključka za H-zgradu u bivšem industrijskom kompleksu “Rikard Benčić”. Izvedba priključka izvodit će se u fazama.

Prva faza obuhvaća radove na prekopu kolnika državne ceste D8 u Krešimirovoj ulici kod kućnog broja 26/C, preko dvije sjeverne prometne trake, i južnog dijela nogostupa. Ovi radovi će se izvoditi od 15. do 17. svibnja 2017. godine u noćnim satima od 20:00 do 6:00 sati.

U to vrijeme sjeverni prometni trak (smjer istok – zapad) bit će privremeno zatvoren za sav promet u dužini od 100 metara te će se vozila kretati u oba smjera južnim prometnim trakom. Prometovanje će se regulirati privremenom prometnom signalizacijom.

U dnevnim satima izvodit će se radovi na prekopu sjevernog nogostupa. U to vrijeme, dok se neće izvoditi radovi na kolniku, bit će dopušteno prometovanje sjevernim prometnim trakama uz ograničenje brzine, a pješački promet će se propuštati južnim dijelom nogostupa.

Autobusno stajalište gradskih i prigradskih autobusnih linija u smjeru zapada za vrijeme privremene regulacije prometa u noćnim satima bit će premješteno na lokaciju u Krešimirovoj ulici kod kućnog broja 34 (udaljeno oko 100 metara od postojećeg stajališta u smjeru vožnje).

Asfaltiranje dijela kolnika u Krešimirovoj ulici na kojem će se izvoditi radovi predviđeno je u subotu 10. lipnja 2017. godine iza 10 sati, prema regulaciji prometa iz noćnog režima, odnosno uz zatvaranje sjevernih prometnih traka i prometovanje južnim prometnim trakama u oba smjera te pomaknutim autobusnim stajalištem.

Izvoditelj građevinskih radova je MK GRADNJA d.o.o. iz Viškova, a izvoditelj monterskih radova TRIO I d.o.o. iz Buzeta.

Prometno rješenje za privremenu regulaciju prometa za vrijeme izvođenja radova izradio je Rijeka promet d.o.o.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Novo elitno naselje na Pavlovcu

Naselje Pavlovac, koje se zbog svoje lokacije smatra iznimno atraktivnim i elitnim dijelom grada, uskoro će dobiti proširenje od 28.500 ...