Početna - IZDVOJENO - Dani hrvatskog turizma 2014. održat će se u Opatiji
Hrvatski muzej turizma
arhiva

Dani hrvatskog turizma 2014. održat će se u Opatiji

Dani hrvatskog turizma 2014. godine održat će se 16. i 17. listopada u Opatiji, u organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske turističke zajednice, objavilo je Ministarstvo turizma Republike Hrvatske. Za organizaciju i provedbu Dana hrvatskog turizma 2014. godine te odabir medijskog pokrovitelja osnovan je Organizacijski odbor.

Dani hrvatskog turizma ove će se godine slijedom odluke održati u kolijevci europskog i hrvatskog turizma – Opatiji, koja ove godine slavi 170 godina organiziranog turizma.

Na tradicionalnom susretu turističkih djelatnika, koji okuplja između 1500 i 2000 sudionika, i ove će se godine raspravljati o zanimljivim temama, bit će održan i tradiicionalni susret turističkih djelatnika s članovima Vlade RH te dodjela turističkih nagrada pojedincima, predstavnicima turističke industrije i najboljim odredištima.

Predstavnici Ministarstva turizma, HGK i HTZ-a posjetili su Opatiju, obišli opatijske lokacije bitne za održavanje ovog događaja, te prethodno održali radni sastanak s gradonačelnikom Ivom Dujmićem, predstavnicima opatijske i županijske turističke zajednice, kao i opatijskih hotelijera, te analizirali mogućnosti koje Opatija pruža u infrastrukturnom smislu i u pogledu kapaciteta za organizaciju Dana hrvatskog turizma.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...