Početna - NOVOSTI - Dani hrvatskog turizma

Dani hrvatskog turizma

Sinoć su dodijeljene turističke nagrade za najbolje od najboljih u turizmu u sklopu završne večeri tradicionalne turističke manifestacije , i to u sljedećim kategorijama: Kulturna, turistička atrakcija godine, Turistički događaj godine, Inovacija u turizmu godine, Marina godine, Restoran godine, Kamp godine, Turistička agencija godine, Hotel godine, Turistička destinacija godine i nagrada „Anton Štifanić“ – za životno djelo te osobu godine.

Ante Mrvica iz Jadrolinije Split je dobitnik godišnje nagrade »Anton Štifanić« , prestižne nagrade za životno djelo Niko Bulić, dok je Split proglašen turističkom destinacijom godine. Restoran Villa Ariston Opatija proglašen je najboljim restoranom, Špancirfest je osvojio nagradu za događaj godine, dok je za kulturnu turističku atrakciju proglašena je Kneževa palača u Zadru.

Family hotel Amarin Rovinj je pobijedio u kategoriji Inovacija u turizmu , najboljom marinom proglašena je Frapa Rogoznica, a konkurirale su joj ACI Marina Dubrovnik i Marina Vrsar. Kamp godine je Camping Resort Lanterna Poreč. U Istru je otišla i nagrada za hotel godine u Monte Mulini Rovinj. Nagradu za turističku agenciju osvojila je agencija Uniline Travel Company Pula.

Tako je podijeljeno deset nagrada koje su uručili predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, ministar turizma Gari Cappelli, direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić te potpredsjednik Hrvatske gospodarske komore Josip Zaher.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...