Početna - IZDVOJENO - Dani književnosti u Kastvu
kastav
ilustracija

Dani književnosti u Kastvu

Nakon prošlogodišnjeg gostovanja riječkog književnog kolektiva Ri Lit, sajma knjiga, predstave “Bobočka ili drugih sto strana Filipa Latinovicza” i izložbe “Bilježenje sjećanja”, ovoga ljeta nas također očekuje bogat i zanimljiv program.

U četvrtak u popodnevnim satima počinje radionica Renata Baretića pod nazivom “Disciplina mašte”. Ova vježbaonica pisanja proze sastojat će se nekoliko tema poput zavođenja nakladnika, zavođenja čitatelja, korištenja svih pet osjetila u tekstu, opisivanje protagonista i situacija te dijalog.

Radionica će se održavati i u petak, a završetak je predviđen u subotu. Također u sklopu Književnog programa, u večernjim satima održavat će se promocije pisaca, kao i otvorene rasprave. U ovom dijelu programa sudjelovat će Renato Baretić, Jasen Boko, Tea Tulić i Maja Hrgović. Nakon završetka službenog dijela, predviđen je nastavak druženja sa spomenutim piscima.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...